Over Nicki

Als enige Thaise psycholoog in Europa combineer ik de oosterse wijsheid met de westerse wetenschap; East meets West!

Ik help iedereen die mijn hulp nodig heeft in mijn psychologenpraktijk. Daarnaast geef ik mindfulness-, acculturatie- en vitaliteitstraining. Ook heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van burn-out klachten in mijn praktijk.

Voor bedrijven die burn-out klachten bij hun werknemers willen voorkomen heb ik een speciaal programma samengesteld onder de naam ”No Burn-Out”. Vanaf nu geef ik ook dagelijks online meditatie, meld je hier aan.

Goed om te weten: ik heb een eigen praktijk in Lelystad en in Afferden. Zet vandaag nog de volgende stap op weg naar geluk en neem gerust contact met me op.

Psychologe - Mindfulness trainer - Hypnotherapeut

Mijn naam is Nicki Mano, voluit Nicki Manokulanunta, en ik ben geboren en opgegroeid in Thailand. Daar ontdekte ik al op jonge leeftijd de kracht van meditatie en mijn voorliefde voor filosofie. Tijdens mijn studie Japans maakte ik de overstap naar het vakgebied waar mijn hart ligt: psychologie. Als arbeids- en organisatiepsycholoog combineer ik mijn passie voor filosofie met die voor loopbaanplanning.

Combinatie van westerse en oosterse behandelmethoden

Als ervaren psycholoog run ik inmiddels al jaren mijn eigen praktijk. Daarmee ben ik de eerste én enige Thaise psycholoog in Nederland. In mijn behandelingen komen mijn Thaise en Nederlandse achtergrond samen. En juist doordat die twee culturen elkaar aanvullen en versterken, kan ik me richten op jouw hele systeem. De westerse behandelmethoden richten zich op denken en doen, en de oosterse benadering focust op luisteren en voelen. Een behandeling in mijn praktijk is daarmee zachter, met meer gevoel en geduld. En dat merk je.