inschrijven - 2022

Inschrijvingen beginnen in 2022 

Vul onderstaande gegevens in en u krijgt automatisch een bericht in uw mailbox met verdere instructies en informatie. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via info@nickiretreat.nl.

Je kunt tot twee weken voor vertrek inschrijven, wacht dus niet te lang want VOL = VOL

  Voorkeursdatum*

  Wacht niet te lang, voor je het weet zit jouw retreat alweer vol. VOL = VOL

  Als door regelgeving in verband met corona een retreat/datum niet doorgaat, krijgen de mensen de keus om een andere retreat/datum te kiezen of 100% geld terug.

  23 - 25 JULI

  20%

  27 - 29 AUGUSTUS

  10%

  24 - 26 SEPTEMBER

  30%

  23 - 25 juli

  All inclusive mindfulness retreat met twee overnachtingen. Op vrijdag 23 juli stappen wij aan boord van zeilboot Grietje en zullen op zondag 25 juli weer voet aan land zetten. Met de boot zullen we over het ijselmeer varen.

  27 - 29 augustus

  All inclusive mindfulness retreat met twee overnachtingen. Op vrijdag 27 augustus stappen wij aan boord van zeilboot Grietje en zullen op zondag 29 augustus weer voet aan land zetten. Met de boot zullen we over het ijselmeer varen.

  24 - 26 september

  All inclusive mindfulness retreat met twee overnachtingen. Op vrijdag 18 juni stappen wij aan boord van zeilboot Grietje en zullen op zondag 20 juni weer voet aan land zetten. Met de boot zullen we bij de Wadden varen en vertrekken vanuit Makkum.